Notice: Undefined offset: 2 in /home/u277401716/domains/tidecar.se/public_html/index.php on line 25

Notice: Undefined offset: 2 in /home/u277401716/domains/tidecar.se/public_html/index.php on line 30

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/u277401716/domains/tidecar.se/public_html/index.php on line 30
Biltvätt & rekond i Göteborg | TideCar Bilvård
Sveriges största tvättcenter
100% Handtvätt
NYHET

1


Bilen tvättas noggrant för att få bort all smuts och grus. Vi använder en speciell avfettning som löser upp ingrodd smuts, sprutar på tjärborttagning för att få bort eventuella avlagringar, asfaltsprickar och annat dylikt som kan fastna på bilen. Svårt ingrodd smuts samt tjärfläckar och flygrost tas bort med en speciell lera avsedd för detta.


TideCar erbjuder rekonditionering för både privatpersoner och företag. Vi vårdar även husvagnar, båtar, lastbilar och bussar.

Vi har en modern ljushall på anläggningen enbart för rekond av fordon. Anläggningen ligger separat från tvättanläggningen. Rekondhallen är utrustad med speciell belysning för att vi lättare ska kunna se lackens skick och därefter kunna bedöma vilken typ av behandling som ska tillämpas. Här får du hjälp av vår personal som förklarar dem olika behandlingarna.

TideCar har valt att vara oberoende från att representera något varumätkr på marknaden och endast ge fördel av produkterna till dig som kund. Med andra ord så använder vi dem ledande produkterna i branschen men representerar inte någon p.g.a. extra kostnader för dig som kund.

Vi kan få bort små repor till större lackskador och missfärgningar.

Är du osäker på vilken behandling som är bäst för din bil är du alltid lika välkommen att komma till oss för en kostnadsfri rådgivning.